Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان   مرادناصری   فرماندار نهاوند گفت: وقوع این زلزله واقعی مانند یک رزمایش برای ستاد بحران و دستگاه های اجرایی در شهرستان نهاوند بود به طوری که بلافاصله پس از وقوع زلزله ۴   ستاد بحران در سالن جلسات شهدای فرمانداری برگزار شد و نیروهای امدادی و دستگاه های خدمات رسان مانند بیمارستانها و مراکز درمانی، اداره گاز، برق آب و فاضلاب و سایر ارگان و اداره ها در حالت آمادباش ۱۰۰درصد قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از صبح و ظهر امروز نیز با حضور همه کارشناسان ۴ منطقه اردوگاهی برای مواقع اسکان اضطراری در شرایط بحرانی جانمایی شدکه در ۴ بخش مرکزی، خزل، فیروزان و زرین دشت و همچنین منطقه شهری نیز محلی برای استقرار چادر از قبل مهیا شده است.

ناصری گفت: ساعت ۱۸ و ۴۴ دقیقه پنج شنبه ۲۶ مهر ماه زمین لرزه ای با قدرت ۴.۱ ریشتر در عمق ۱۲ کیلومتری زمین در ۵ کیلومتری جنوب شرقی نهاوند روستاهای حومه شهرستان را لرزاند.

وی افزود: ستاد بحران شهرستان در پی وقوع این زلزله جهت بررسی وضعیت تشکیل جلسه داده و خسارت های احتمالی در حوزه های آب، برق، گاز و تلفن ارزیابی خواهند شد.

ناصری گفت: بنا به گزارش هلال احمر نیز انبار اقلام ضروری شهرستان پر است و هیچ گونه مشکلی در بحث تامین وجود ندارد، همچنان که شهرستان ها و استان های معین شهرستان نهاوند نیز در این زمینه آماده هستند.

فرماندار نهاوند افزود: زلزله عصر پنجشنبه در این شهرستان هیچ گونه خسارت جانی نداشته است و در حال شناسایی خسارت های مالی احتمالی هستیم و هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده ایم.

وی اظهار داشت: تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر و تیم هایی متشکل از دهیاران از همان ساعات نخست به روستاها اعزام شده و در حال ارزیابی مناطق روستایی هستند.

فرماندار نهاوند با اشاره به فرسوده بودن بخش زیادی از منازل روستایی گفت: احتمال می دهیم خسارتهایی در این نقاط گزارش شود.

ناصری گفت: علاوه بر تیم های ارزیاب، اداره های خدمات رسان آب، برق، گاز و تلفن در حال کنترل شبکه های توزیع هستند و تاکنون موردی از قطع شدن خدمات گزارش نشده است.

فرماندار نهاوند با بیان اینکه زلزله نهاوند پس لرزه ای نداشته است ، افزود: پس لرزه ها از طریق مرکز زلزله نگاری برای ما ارسال می شود مگراینکه کمتر از 2 ریشتر باشد.

ناصری تاکید کرد: شهرستان ملایر، معین نهاوند در مواقع بحرانی است و چنانچه نیاز به امدادرسانی باشد نیروهای این شهر به کمک مردم نهاوند می آیند.

وی گفت: بر اساس تصمیم گیری ستاد بحران از شب گذشته تمام بخش های نهاوند در حال آماده باش کامل هستند و جای هیچ گونه نگرانی برای مردم نیست.

انتهای پیام/س

وقوع زلزله در نهاوند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: امسال برای نخستین‌بار ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع آبی و دیم شهرستان نهاوند برداشت می‌شود.

توکل آبشناس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای نخستین‌بار ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند، امسال به کشت هفت نوع گیاه دارویی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت می‌شود که همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

آبشناس اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی‌رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم‌آب‌بر، امسال برای نخستین بار برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته‌اند.

وی در ادامه به افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: کشت دانه‌های روغنی کلزا به عنوان گیاهی دارویی، کم‌آب‌بر و ضروری برای تولید روغن امسال در شهرستان نهاوند دو برابر شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: امسال ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی کم‌آب‌بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبورعسل را از جمله مزایای کشت کلزا عنوان کرد.

آبشناس با اشاره به اینکه محصول کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، یادآور شد: از سیاست‌های اصولی جهادکشاورزی ترویج کشت محصولات کم‌آب‌بر مانند کلزا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی در سنندج
  • اسکان اضطراری تعدادی از ساکنان خیابان طالقانی سنندج در پی بارندگی
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی های شدید در سنندج
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند