Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@00:57:23 GMT

نهاوند در آماده باش کامل

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۰۹۷۹

‌مراد ناصری فرماندار شهرستان نهاوند افزود: این زمین لرزه در ساعت ۱۸ و ۴۴ دقیقه و با بزرگی ۴.۱ ریشتر روز ۵ شنبه نهاوند را لرزاند که بر اساس گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این زمین لرزه در عمق ۱۲ کیلومتری زمین رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون تلفات جانی از زمین لرزه گزارش نشده است، عنوان کرد: پس از بررسی‌ها تکمیلی در صورت بروز هرگونه خسارت اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود و در مورد بافت فرسوده شهری و برخی نقاط روستایی باید بگویم هنوز گزارشی از میزان خسارات وارده به دستمان نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اعلام آماده باش کامل ستاد بحران در نهاوند بیان کرد: از همان لحظات اولیه تمامی اعضای ستاد بحران در فرمانداری حضور داشته و تشکیل جلسه داده وگزارشات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

ناصری با بیان اینکه این زمین لرزه خانه‌های روستایی اطراف نهاوند را لرزاند و تا کنون هیچ خسارت جانی نداشته است، گفت: در بعضی از نقاط روستایی وشهری هم اگر خسارت مالی داشته باشیم اطلاع رسانی خواهد شد.

درخواست فرماندار نهاوند از مردم‌

‌شب گذشته فرماندار شهرستان نهاوند از مردم خواست آرامش خود را حفظ کرده و با توجه به شرایط مطلوب آب و هوا هوشیار باشند و ساعاتی از شب را در بیرون از منزل سپری کنند.

به گزارش ایسنا، مراد ناصری در جلسه ستاد بحران در فرمانداری نهاوند، با اعلام نشست اضطراری و تشکیل تیم مدیریت بحران، اظهار کرد: خوشبختانه زمین لرزه نهاوند خسارت جانی نداشته و در مورد بافت فرسوده شهری و برخی نقاط روستایی هنوز گزارشی از میزان خسارات وارده اعلام نشده است.

وی با تاکید بر آماده باش کامل ستاد بحران در نهاوند گفت: از همان لحظات اولیه تمامی اعضای ستاد بحران در فرمانداری حضور داشته و تشکیل جلسه داده و در صورت بروز خسارات مالی منعکس خواهد شد.

فرماندار شهرستان نهاوند اعلام کرد: نهاوند در آماده باش کامل است و تمام دستگاه‌های خدمات رسان با تمام امکانات بسیج شده اند.

وی د. ر. زمان مخابره این خبر گفت: تا کنون خسارتی از زلزله گزارش نشده است.

جانمایی ۴ منطقه اردوگاهی برای اسکان اضطراری در نهاوند

فرماندار شهرستان نهاوند هم چنین با بیان اینکه شهرستان نهاوند در آرامش کامل است، گفت: گزارشی از ایجاد خسارت دریافت نشده است.

به گزارش ایسنا، ناصری افزود: خوشبختانه بنا بر گزارشات جمع آوری شده از تیم‌های ارزیاب و همچنین دهیاران سطح شهرستان در مناطق شهری و روستایی هیچ گونه خسارت جانی وارد نشده است.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت بحران در مواقع بروز بلایایی طبیعی، عنوان کرد: یکی از مهمترین مسائل در راستای مدیریت حوادث خودجوش بودن مدیران و اعضای ستاد بحران است.

وی بیان کرد: زلزله ۴.۱ ریشتری شب گذشته که روی گسل اصلی نهاوند که از بروجرد تا کنگاور است به مدت ۳ ثانیه طول کشید، تلنگری برای ستاد بحران است، بنابراین باید مصوب شود تا جلسات این ستاد در ماه هفته‌ای دو مرتبه در ساعات غیر اداری و دور از انتظار برگزار شود.

ناصری با بیان اینکه مسئولان و خبرنگاران در آرام کردن مردم باید نقش و وظیفه خود را ایفا کنند، گفت: بنا به گزارش‌های پلیس ترافیک قابل توجهی در شهرستان وجود ندارد که این نشان از مدیریت بحران شهروندان دارد.

وی با اشاره به جانمایی ۴ منطقه اردوگاهی برای اسکان اضطراری در مواقع بحران، گفت: در ۴ بخش مرکزی، خزل، فیروزان و زرین دشت و همچنین منطقه شهری نیز محلی برای استقرار چادر از قبل مهیا شده است.

فرماندار نهاوند افزود: بنا به گزارش هلال احمر نیز انبار اقلام ضروری شهرستان پر است و هیچ گونه مشکلی در بحث تامین وجود ندارد، همچنان که شهرستان‌ها و استان‌های معین شهرستان نهاوند نیز در این زمینه آماده هستند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در حوزه زیرساخت‌های آب، برق، گاز و تلفن نیز خسارتی وارد نشده است.

ناصری با اشاره به اینکه مدیران بحران امشب در آماده باش کامل باشند، گفت: وظیفه ما ایجاد آرامش و همچنین خدمت رسانی به مردم است، بنابراین مسئولان باید قبل از وقوع حوادث به دنبال رفع کمبود‌ها و نواقص باشند.

گفتنی است؛ نهاوند با همجواری ۴ گسل زلزله از نقاط زلزله خیز کشور و با سابقه در این مورد است و دارای ۱۷۲ هکتاربافت فرسوده بوده که عمده این بافت در مرکز شهر و مناطق روستایی است.

زلزله اول در ساعت ۱۸:۳ پنج شنبه ۲۶ مهر با قدرت ۲.۲ ریشتر نهاوند را لرزاند و زلزله دوم با قدرت ۴.۱ در ساعت ۱۸:۴۴ نهاوند را لرزاند که مرکز آن در ۵ کیلومتری نهاوند بین روستای عشوند و بانسره بوده است

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زلزله نهاوند زمین لرزه حادثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان

حسین ظفری هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی کشور برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت گفت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بر اساس این هشدار بارش شدید باران و درپی آن احتمال احتمال جاری شدن سیلاب و وقوع آبگرفتگی در این استان‌ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی از جمله مواردی است که می تواند در پی این هشدارها رخ دهد. همچنین در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده احتمال دارد.

ظفری توصیه کرد: هموطنان در این دو روز از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند. عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه نیز توصیه می‌شود.

به گفته سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیروهای امدادی در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمده و تمهیدات لازم نیز در این خصوص گرفته شده است. امیدواریم که این سامانه بارشی نیز بدون خسارت از کشور خارج شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • آمادگی کامل اصفهان برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • استان اصفهان آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را دارد
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد