Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - دبیر کارگروه تخصصی مخاطرات زلزله و رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیر عامل از بررسی سناریو زلزله فرضی شهرستان نهاوند با استفاده از روش ICS (سیستم فرماندهی حادثه)خبر داد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمد حسین مرادی" اظهار کرد:جلسه کارگروه های تخصصی مخاطرات زلزله، لغزش لایه های زمین، ابنیه ساختمان و شهرسازی و همچنین کارگروه حمل و نقل ، شریانهای حیاتی ، بلایای جوی و طوفان در سالن جلسات اداره کل راه و شهرسازی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجا که گسل سراسری زاگرس یکی از فعال ترین گسل های کشور محسوب می شود آثار تخریبی فعالیت آن بسیار شدیدتر از گسل آوج است برهمین اساس منطقه نهاوند در معرض خطر بیشتری قرار دارد.

مرادی ادامه داد: هدف اصلی طرح این سناریو ، مشخص شدن برنامه های قابل اجرا در بحران های شبه واقعیت در منطقه است و هدف فرعی آن جلوگیری از غافلگیری مدیران بحران در مقابله با زلزله همچنین کمک به برنامه ریزی و ارتقای شناخت مدیران از شرایط بعد از وقوع زلزله است.

وی یادآورشد: برنامه ریزی راه های جایگزین در صورت آسیب دیدن راه ها و پل های موجود و همچنین پیش بینی محل های اسکان موقت و ضروری در هنگام بروز زلزله بسیار ضروری است.

مرادی تصریح کرد: از دیگر اهداف مهم برگزاری جلسات و طرح سناریو زلزله فرضی در مناطق مختلف می توان به برنامه ریزی در چرخه مدیریت بحران استان و در چهارچوب برنامه راهبردی مدیریت بحران کشور و کمک به تدوین طرح عملیات اضطراری مدیریت زلزله و پیش بینی و پیشگیری از عواقب سوء وقوع زلزله اشاره نمود.

دبیر کارگروه تخصصی مخاطرات زلزله در پایان جلسه به شرح اقدامات و برنامه های اختصاصی اکیپ های اعزامی از واحدهای تابعه به مناطق هشت گانه شهرستان نهاوند پرداخت.

 مرادی اظهار کرد: هر کدام از این اکیپ ها توسط یکی از شهرستانهای استان همدان به محل اعزام شده و با راهبری فرمانده حادثه ( مدیر کل راه و شهرسازی) اقدامات لازم بعمل خواهند آورد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زلزله سناریو مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌

ایسنا/ایلام مدیرکل بحران استانداری ایلام با تأکید بر ارائه خدمات به اهالی روستای «تختان» دهلران که بر اثر سیل دچار خسارت شده‌اند، گفت: رفع آسیب های زیرساختی به روستاهای تختان و خربزان دهلران در حال انجام است.

«مجید بگلریان» در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی گفت: رفع سریع آسیب های زیرساختی در حوزه های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعی‌تر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو.تی.ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

«لطیف صادقی» افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تأکید کرد: تصمیمات لازم برای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری دهلران، فرماندار ویژه دهلران با تأکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت