Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، کریم حمیدوند در ستاد بحران این شهرستان با اشاره به وضعیت زلزله در استان کرمانشاه بیان داشت: باید در مناطقی که بحران رخ می دهد به جای پخش چادر در این مکان‌ها برای حادثه دیدگان چادر برپا کنیم و منطقه ای برای انتقال حادثه دیدگان در نظر بگیریم تا رسیدگی بهتر و سریع‌تر انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مرجع رسمی جمع‌آوری توزیع منطق زلزله زده هلال احمر و بسیج است، گفت: کمک‌های جمع آوری شده باید به مراجع قانونی و قابل قبول سپرده شود و در منطقه بحران زده نیز به کسانی که وظیفه رسمی دارند، داده شود تا بتوانند بین همگان طبق آمار مشخص تقسیم کنند.

فرماندار نهاوند بیان کرد: اصلی ترین مشکل در خصوص تقسیم کمک های مردمی توسط خود مردم این است که زمان تقسیم اقلام اطلاعی از نحوه تقسیم و اینکه کجا تقسیم شده ندارند برای همین بهتر است نهادها این کار را انجام دهند تا عدالت رعایت شود.

وی گفت: از آنجایی که نهاوند در منطقه زلزله خیز قرار دارد باید انبارهای تخلیه شده با پیگیری مسئولین زودتر پر شوند.

حمیدوند یادآور شد: همچنین مصوب کردیم که از طریق مدیریت بحران اداراتی مقاوم سازی شوند چراکه در صورت بروز حادثه اگر ادارات شهرستان سرپا باشند، می‌توانند نبض شهر را به دست گرفته و نگذارند اوضاع بحرانی شود.

وی در ادامه گفت: توزیع چادر بین آسیب دیدگان باعث بی نظمی و اشتباه است، بنابراین ما باید مکان‎هایی را داشته باشیم که مستقیما چادرها در آن مکان برپا شده باشد و شهرها و استان های معین هم وارد عمل شده و بعداز برپایی چادرها مردم به آن قسمت انتقال داده شوند.

فرماندار نهاوند تصریح کرد: شهرستان نهاوند بر روی گسل زلزله قرار دارد، بنابراین بايد دستگاه‌های مرتبط با بحران از همين امروز، بحران را برای خود شبيه سازی کرده و تصور کنند اگر اتفاقی رخ می‌داد بايد چه کاری می‌کردند و چه برنامه‌ريزی‌هايی مرتبط با دستگاه خود، همشهري‌ها و خانواده خود انجام دهند .

وی افزود: با توجه به اتفاقات اخير بايد آمادگی کامل داشته باشيد تا در شرايط بحرانی بتوانيد حادثه را کنترل و مديريت کنيد و مکانی در شهر نيز برای موقع خطر در نظر بگيريم تا اگر اتفاقی رخ داد، سريع بتوانيم حادثه ديدگان و مجروحين را برای رسيدگی به آنجا منتقل کنيم.

حميدوند عنون کرد: مردم نوع دوست نهاوندی تاکنون 10 ميليارد و 980 ميليون ريال هدايای غيرنقدی خود را در قالب 82 وسيله نقليه سبک و سنگين به مناطق زلزله زده ارسال کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بارندگی‌های چند روز اخیر و قبل از آن در خراسان جنوبی بی سابقه بود به همین واسطه امدادرسانی‌ها اولیه در حد توان انجام شده است.

او با بیان این که شهرستان‌های زیرکوه، خوسف، نهبندان و طبس در این بارندگی‌ها بیشترین خسارت را متحمل شدند افزود: بخشی از خسارت‌ها به این موضوع برمی‌گردد که امکانات و تجهیزات استان متناسب با این گونه سیل‌های قوی نیست و به همین واسطه نیاز است ابنیه‌ فنی استان متناسب با این گونه سیلاب‌ها طراحی شود.

آخوندی وقوع این نوع بارندگی‌ها را نتیجه تغییر اقلیم دانست و اظهار کرد: در سیل اخیر نیز خسارت‌هایی به راه ها، بخش کشاورزی و قنات‌ها در استان وارد شد که تیم‌های ارزیاب از امروز برای بررسی میزان خسارت‌ها به شهرستان‌های سیل زده خراسان جنوبی سفر می‌کنند.

بیشتر بخوانید

بارش باران و وقوع سیل در خراسان جنوبی + تصاویر

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در زمینه گلایه مردم مناطق سیل زده در مورد کمبود امکانات و تجهیزات نیز تصریح کرد: قبل از وقوع سیل هشدار‌های لازم به متولیان امر که شهردار و فرماندار در هر نقطه‌ای از استان است داده شده است و ۳۸ دستگاه عضو مدیریت بحران باید در مواقع اضطراری و لزوم پای کار باشند.

او بیان کرد: تأمین امکانات و تجهیزات نیز باید متناسب با تعییرات اقلیمی رخ داده در هر نقطه‌ای برای مقابله با بحران و سیل باشد.

آخوندی گفت: در شهرستان خوسف که بیشترین خسارت‌ها را در سیل اخیر متحمل شد ۷۰۰ کیلومتر از راه‌ها و ایل راه‌های عشایری، ۶۶ واحد مسکونی، ۵۰۰ رأس دام و ۱۷ رشته قنات خسارت دید.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز
  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی